MULTIPOLAARISELLA RADIOFREKVENSSI LAITTEELLA USKOMATTOMAN HYVIÄ TULOKSIA!

KUINKA SE TOIMII?

CARETECH RF HOITOLAITTEEN TEHO PERUSTUU ENERGIAAN, JOKA LÄMMITTÄÄ IHON KAIKKIA KERROKSIA JOHTAMALLA KIVUTTOMASTI VOIMAKASTA RADIOTAAJUUTTA IHONALAISEEN KUDOKSEEN.

RF LISÄÄ KOLLAGEENIN MUODOSTUSTA, JOKA ON KIINTEYDEN PERUSTA JA TOISAALTA KUTISTAA KOLLAGEENIA, PINTAKAPILLAAREJA JA RASVASOLUJA. SOLUKALVOJEN LÄPÄISEVYYS PARANEE JA ENTSYYMITOIMINTA AKTIVOITUU. LÄMPÖ PARANTAA VERENKIERTOA JA NÄIN KUONA- AINEET POISTUVAT KUDOKSISTA PAREMMIN.

TULOKSENA ON TASAISEMPI JA KAUNIIMPI IHO. IHO "KUTISTUU" JA KIINTEYTYY, JONKA SEURAUKSENA PIENET RYPYT JA POIMUT HÄVIÄÄ.

RF TOIMII 6:LLA ELEKTRODILLA VAIN KÄSITELTÄVÄLLÄ ALUEELLA, KOSKA TAAJUUS KESKITTYY HOITOALUEESEEN TEHOKKAASTI, SAADAAN HYVIÄ TULOKSIA JO ENSIMMÄISELLÄ HOITOKERRALLA.

HOITOALUEET:

-SILMÄNYMPÄRYS ALUE: HARAKANVARPAAT, TUMMAT SILMÄNALUSET, SILMÄPUSSIT

-HUULIRYPYT

-ROIKKUVA KAULAN IHO, RYPYT

-HAMSTERIPUSSIT

-NASOLABIAALIPOIMUT

- IHON KIINTEYTYS


 VARTALOLLE: VATSA, REIDET, PAKARAT, ALLIT, POHKEET

RF CRYO HAJOTTAA TRIGLYSERIDEJÄ VAPAIKSI RASVAHAPOIKSI. VAPAAT RASVAHAPOT POISTUVAT RASVASOLUJEN KAUTTA VERENKIERTOON JA TILAVUUS RASVASOLUISSA PIENENEE TÄTEN ANTAEN SINULLE TASAISEMMAN KUDOKSEN SEKÄ LINJAKKAAMMAN MUOTOILUN.HOITO ON TURVALLISTA, KIVUTONTA JA SE TUNTUU LÄMPÖNÄ IHOLLA. RADIOFREKVENSSIHOIDON ETU ON SE, ETTÄ KIRURGISIA HOITOJA VOIDAAN SIIRTÄÄ KAUEMMAKSI TULEVAISUUTEEN. TOIPUMISAIKAA EI TARVITA HOIDON JÄLKEEN.